Dani Andreu escèptic per l’anunci del Ministre de Foment sobre l’estació de tren perquè no existeix cap avant - projecte.

dimecres, 10 de juny del 2009

Vol que el Ministre demostri la seva voluntat augmentat la freqüència i aturada de trens regionals, i també de l’Euromed.

Arran de les declaracions que va fer ahir la tarda en la sessió plenària del Senat el Ministre de Foment sobre l’estació de tren L’Aldea – Amposta – Tortosa, l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu s’ha mostrat “escèptic perquè a hores d’ara no hi ha cap avant – projecte sobre l’estació i el més segur és que durant l’any en curs no disposem ni de projecte tampoc; perdent-se així els 500.000 € consignats als pressupostos de l’Estat”.

Andreu ha afirmat desconèixer el contingut del conveni anunciat pel Ministre per tal d’ampliar l’estació i construir un moll de mercaderies, és per això que els alcaldes de l’Aldea, d’Amposta i Tortosa, demanaran de mantenir una reunió amb el Ministre per explicar-li les demandes del territori i saber de primera mà les seves intencions.

Andreu ha dit que en aquesta reunió també estarien presents alguns representants dels sectors econòmics i socials del territori que han donat suport a la moció per la millora dels accessos, i l’adequació de l’estació per prestar més i millors serveis ferroviaris. “Les necessitats i millores a fer als accessos i l’estació són diverses, i mentre no tinguem un projecte redactat no es podran executar les partides dels pressupostos generals de l’Estat destinades per aquest objectiu”.

Ha afirmat Andreu, el qual ha afegit que “Cal ser molt prudents perquè primer cal saber que es vol fer, després cal redactar el projecte i aprovar un calendari d’obres i després cal executar-les.

Dani Andreu ha animat al Ministre de Foment a demostrar “en fets” la seva voluntat de que aquesta sigui una estació de referència per les Terres de l’Ebre i el corredor del mediterrani.
L’alcalde de l’Aldea li ha demanat que comenci per fer actuacions en la prestació de serveis ferroviaris que ara per ara són del tot possibles.

“El Ministeri i RENFE podrien augmentar la freqüència i aturada dels trens regionals, ampliar l’horari nocturn de prestació de serveis que van reduir fa uns mesos; i sobretot, complir l’acord de la Comissió de Foment del Senat del 18 de novembre de 2008 per la qual s’instava el Ministeri de Foment i Renfe a que com a mínim un Euromed diari s’aturés a l’estació a partir del mes de gener de 2009”.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.