El Consell Comarcal del Baix Ebre acull un curs sobre lideratge d’equips, organitzat per l’Escola de Negocis per Empresaris (ENPE)

divendres, 18 de setembre del 2009

premsa@baixebre.cat

Amb una vintena de participants, s’ha iniciat al Consell Comarcal del Baix Ebre el curs “Lideratge d’equips”, dirigit per Joan Ramon Alabart, professor titular de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i director i professor del Màster en Gestió d’Empreses (MBA) de la URV. El curs està organitzat per l’Escola de Negocis per Empresaris (ENPE), creada per la Cambra de Comerç de Tortosa i l’ens comarcal.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, que ha participat en la inauguració del curs, ha destacat que “el Consell Comarcal i la Cambra de Comerç estem fent tot el possible per tal que les empreses de la nostra comarca tinguin al seu abast eines de formació continuada per millorar la seva cultura organitzacional i la qualitat en la direcció”.
Per la seva part, Joan Ramon Albart, ha explicat que “el lideratge és el factor més important per a l’èxit de qualsevol equip”. Alabart ha afegit que “la inversió en el desenvolupament de la nostra capacitat de lideratge d’equips és probablement una de les millors inversions que podem fer en tot moment, però principalment en situacions de crisi econòmica”.
El curs, amb una durada de trenta hores, es desenvolupa a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i també compta amb la participació, com a professor, de Jordi Lecha, educador social i antropòleg.
El proper curs organitzat per ENPE tractarà sobre la cultura vitivinícola, comptarà amb la col•laboració del Consell Regulador de la D.O. Terra Alta, i s’iniciarà el dia 7 d’octubre.
A les pàgines web del Consell Comarcal del Baix Ebre (www.baixebre.cat) i de la Cambra de Comerç de Tortosa (www.cambratortosa.cat) es pot trobar tota la informació i programació dels cursos organitzats per ENPE.



Tortosa (Baix Ebre), 18 de setembre de 2009
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.