LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ DOTA DE 14 ORDINADORS PER ALS 2 COL•LEGIS DE L’ALDEA

divendres, 9 d’octubre del 2009

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Aldea us informem de la reunió que van tenir els directors dels col•legis, CEIP 21 d’Abril i CEIP Mª Garcia Cabanes de l’Aldea ,amb Ada Bedòs, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de l’Aldea,xerrada en la que es va arribar a la conclusió de les mancances de material informàtic que tenien els 2 col•legis de l’Aldea.

Ada Bedòs, Regidora d’Educació:”Amb la finalitat de potenciar les TIC ( tecnologies d’informàtica i la comunicació) dins l’aula, varem mantenir una reunió durant el mes de maig del curs 2008-2009, amb els 2 directors dels col.legis del nostre poble, la Sra. Marta Masdeu Margalef i el Sr. Joan Curto Altadill , fruit d’aquesta reunió es van detectar possibles mancances de material informàtic per tal de poder assolir aquest objectiu.
Un dels aspectes més novedosos als 2 col.legis era l’execució del pla TAC ( tecnologia de l’aprenentatge i del coneixement ), projecte que es caracteritzava per una sèrie d’activitats , en les quals, és imprescindible per a la seva realització, l’ús de material informàtic.
Després de mantenir aquesta xerrada , i observar com estaven dotats els col.legis del nostre poble, a nivell de les noves tecnologies, es va decidir des de la regidoria d’educació, posar-nos a buscar possibles solucions.
S’ha demanat una subvenció a la diputació de Tarragona , mitjançant el Programa Àrtic, els quals ens van subvencionar el 50% del cost total.
Així, d’aquesta manera l’Ajuntament de l’Aldea, ha dotat als 2 col.legis del nostre poble amb 14 ordinadors i 2 impressores làser amb color, 7 ordinadors al Ceip 21 d’Abril i 7 ordinadors al Ceip Maria Garcia Cabanes, material que el dia 17 de setembre d’aquest curs escolar 2009-2010, es va posar en funcionament als 2 centres, fet que va ser felicitat pels 2 directors dels col.legis.

Esperem que aquesta iniciativa ens ajudi a millorar la qualitat de l’ensenyament dels xiquets i xiquetes del nostre poble, i que el proper curs 2010-2011, puguem seguir dotant de més material informàtic als nostres col.legis.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.