VALORACIÓ POSITIVA DE LA V TROBADA DE JOVES

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea us informem de les declaracions de la Sra. Míriam Ferrando, Regidora de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea, en referència a la V Trobada de Joves que va tenir lloc el passat 17 d’Octubre.
Miriam Ferrando, Regidoria de Joventut;”L’any passat la Trobada es va realitzar a l’ermita de l’Aldea, però enguany, donat que ens trobem al més d’Octubre varem decidir fer la al pavelló poliesportiu.
És un orgull per tot l’equip de govern, ja que sempre hem mirat als joves de l’Aldea amb uns ulls especials .Volem que el jove aldeà es senti recolzat, i que no es senti abandonat .La Trobada d’aquest any, ha estat una mica especial ja que és el primer acte oficial de l’Associació de Joves de l’Aldea.
Ha estat la primera Trobada en que hem anat units l’Ajuntament de l’Aldea, i l’Associació de Joves, i tot per que el jovent del poble s’ho passi be.
Des de la Regidoria de Joventut agraeixo públicament la col•laboració de la Junta directiva de l’Associació de Joves de l’Aldea, la gran ajuda que hem tingut de Lluïsa Benito i Alba Fonollosa, les treballadores del Casal de Joves , per la implicació en l’organització de la festa inclús, fora d’hores de feina i per suposat remarcar de nou la feina conjunta que s’ha fet entre l’Associació de Joves i la Regidoria de Joventut”.
Durant tot el dia varem tenir a l’Aldea una gran assistència de públic als actes juvenils. I remarcar que els incidents d’última hora de la festa del jove, no va deslluir un dia excepcional.
Actualment els membres que formen part de l’Associació de joves són;

Santiago Navarro Cid ( President )
David Pujol Martí ( Vicepresident )
Diana Fandos Figueras ( Secretaria )
Christian Panisello Buera ( Tresorer )
Rafa Fernandez Trenas ( Vocal )
Albert Curto Zapater ( Vocal )

Santi Navarro, president de l’Associació de Joves l’Aldea:”El passat més de Setembre ens varem reunir un grup de joves del poble ,amb l’objectiu comú de que al poble de l’Aldea feien falta activitats juvenils ,i per suposat, un grup de joves que ho portes a cap. Actualment som 6 els membres de l’Associació en moltes ganes de treballar per al poble.
Les idees que portem es organitzar festes nocturnes,esquiades,excursions,senderisme, sortides al camp del Barça, del Nàstic,gimcanes infantils, etc...en fi actes per tot tipus d’edats juvenils.
Estem totalment obert a idees que ens aporti la gent , i ens poder localitzar al facebook ., buscant joves de l’Aldea. contactant amb qualsevol dels membres de la junta ,passant pel Casal de Joves o trucant al telèfon 977 451961
Estem molt agraïts a l’Ajuntament per que ens estan ajudant legalment en tot i esperem els suggeriments del jove de l’Aldea per futurs actes.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.