REVETLLA FI D’ANY

dimarts, 9 de març del 2010


Aquest any la regidoria de festes a complert amb la promesa de celebrar la FESTA DE FI D’ANY .La festa tot i el temor de la organització , degut a que era la primera vegada que s’organitzava , va ser un gran èxit de participació ja que va desbordar la previsió de unes 300 persones previstes quan es va començar a visualitzar la possibilitat de organitzar la.
Al final 180 van decidir sopar tots junts al nostre pavelló tot i estar en taules separades per colles la unitat es va fe notar tota la velada. Era un goig veure l’anar i vindre de les persones intercanviant plats i escalfant el seu sopar en los microones instal·lats per la ocasió.
Els que van decidir sopar a un altre lloc , donant vida així als establiments hotelers del nostre poble, van ser uns 170 persones, que van unir se a la festa a partir de les 23:30h , coincidint en lo repartiment del cava per part de la organització, i així poder celebrar tots junts l’entrada de l’any retransmesa en una pantalla gegant per TV3.
Desprès tots junts van ballar al ritme de ECLIPSE LATINO una esplèndida orquestra que va fer xalar als balladors fins les 5 de la matinada hora en que es va donar per finalitzada la festa.
Los dubtes de la organització queden ben segur enrere i ja estan pensant com millorar per aquest pròxim fi d’any, des de la REGIDORIA DE FESTES se’ls va agrair tant bona idea i tan ben organitzada.












Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.