XERRADA PSICOLOGIA FAMILIAR

dimarts, 8 de juny del 2010



Des de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania us informem que el passat Dimecres 3 de juny, al Casal de joves de l’aldea va tenir lloc la xerrada sobre psicologia familiar, organitzada per l’Ajuntament de l’Aldea,la Regidoria d’acció Social i Ciutadania i l’Associació de Dones de l’Aldea, dintre el calendari d’actes del desplegament del pla local de dones, subvencionat per l’Institut Català de la Dona.
La xerrada va anar a càrrec de la Psicòloga i veïna de l’Aldea, la Sra. Bibiana Ochando. La Bibiana ens va parlar dels termes, psicologia i família com a introducció i per tal d’entendre la relació que hi ha entre les dues paraules i després ens va parlar de la infància i l’adolescència. Durant l’hora i mitja que va durar la ponència, va aconseguir que tots els assistents ens emocionéssim, ens va donar que pensar i reflexionar, gràcies a totes les vivències personals amb nens petits i adolescents. Van assistir sobre 40 persones, les quals al finalitzar la xerrada van coincidir en felicitar la ponent per l’aportació professional feta a tots els assistents. L’acte va ser presidit per la Regidora Yolanda Meca, la qual va destacar els actes del desplegament del pla local de dones.

Yolanda Meca, Regidora d’Acció Social i Ciutadania:”Des de l’Ajuntament ja feia temps que s’havia apostat per fer cursos, tallers i xerrades, per tal de donar l’oportunitat als aldeans i aldeanes de rebre formació, reciclatge i nous coneixement, per fer que el dia a dia sigui més fàcil. Des d’aquí , dono les gràcies a Bibiana Ochando per l’interés i il•lusió posada amb el projecte social que s’està fent des de l’Ajuntament de l’Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.