INICI DE LES OBRES PER AL SUBMINISTRAMENT I DISTRIBUCIÓ DE GAS NATURAL A L’ALDEA.

dimarts, 22 de febrer del 2011



INICI DE LES OBRES PER AL SUBMINISTRAMENT I DISTRIBUCIÓ DE GAS NATURAL A L’ALDEA.

Les negociacions portades ha terme entre el govern municipal de L’Aldea i l’empresa Gas Natural SA han donat per fi el fruit esperat El passat 2 de Juliol de 2010 la companyia Gas Natural Distribución SDG SA, sol•licitava a l’ajuntament de l’Aldea la llicència d’obres per dur a terme a la canalització, distribució i posterior subministrament a tot el casc urbà de la nostra població.
Aquesta nova xarxa reforçarà el nivell de confort i comoditat per als usuaris del nostre poble que estimen oportú voler connectar al seu domicili aquest servei de tanta utilitat per totes les famílies aldeanes.
A dia d’avui les obres de canalització estan ja molt avançades tenint en compte que recorreran un total de 4.104 metres de canonada per tota la població , i el pressupost d’execució de les obres ascendeix a 279.012,96 €.
L’Ajuntament agraeix la predisposició de Gas Natural al hora de facilitar la implantació d’una infraestructura moderna i amb vocació de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de L’Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.