U.E. ALDEANA 4 CORBERA D’EBRE 1

dimarts, 13 de setembre del 2011

Bon començament de temporada

Amb un gran partit la U. E. Aldeana va començar la temporada regular golejant al Corbera d'Ebre per 4 a 1. L'equip dirigit per J.J. Adell va mostrar la solidesa des del primer moment, amb un domini del joc des del mitjà del camp cap a endavant que ja en els primers minuts va mostrar les ganes i l'enteresa de bon joc.
En el minut 19, després d'una escapada per l'esquerra de Rumbau, Alex Alegre va avançar als locals que havien tingut diverses oportunitats i posaven la justícia en el marcador i així culminava una primera part amb domini absolut de l'Aldea.
En la segona part tot va ser millor, l'ingrés de Jordi Martín va donar frescor al mitjà del camp i rapidesa en la davantera que amb dos gols, en el minut 57 i 64, sentenciava el partit. Però la guinda al pastís encara estava per arribar. Després del descompte del Corbera en el minut 78, en una bona jugada del mig camp i abans d'arribar a l'àrea David Pujol , amb una vaselina espectacular, va col·locar el definitiu 4-1.
La setmana vinent l'equip aldeà visita al Jesús Catalonia que ve de caure golejat per 7-0 enfront de l'Ametlla de Mar, amb tota la il·lusió d'anar partit a partit que la temporada és llarga.

U.E. Aldeana: Andreu; J.J. Meca, D. Mangriña, Elies, Fortunato; Aleix, Pujol, Cervellera, Pau Tomas; Alex Alegre i Rumbau.

Corbera d’Ebre: Joan; Jordan, Martos, Pau, Oscar; Enric, Chero, Edu, Jordi Juliá; Ruben i Ivan.

Arbitro: Ruben Garcia Espallerga (Tarragona)

Canvis: Aldeana: Jordi Martín x J.J. Meca, Viudez x Cervellera, J.J. Mangriñá x Rumbau,