RETORNA EL TRIOMF

dilluns, 10 d’octubre del 2011


Tercera Catalana

Retorn al Triomf

Amb gols de Juanjo Mangriñá i Jordi Martí l’ Aldeana gana al Godall per 2–0

Després de tres jornades sense sumar la Unió Esportiva Aldeana torna al triomf per 2 a 0 enfront del Godall en un partit poc atractiu en la primera part on els locals amb molts nervis i poca confiança en si mateix no van tenir grans ocasions, per això el Godall amb poc i una bona pressió des del mitjà del camp va ser més en els primers 45, encara que acabés amb empat a zero.
En la segona part l'entrada d'Amador va donar al mig camp de l’ Aldeana la consistència necessària per poder arribar a la porteria contrària. La rapidesa dels davanters locals va ser la clau del triomf especialment en el minut 68’ quan Pau Tomás es va escapar per la banda dreta i amb un centre al segon pal Juanjo Mangriñá va posar de cap l'1-0.
El partit es va obrir i la visita va haver de sortir a buscar l'empat, però, set minuts després en una bona contra Jordi Tomás es va anar per l'esquerra i amb un suau toc a la sortida del porter va posar el 2-0 definitiu.
Un triomf que s'esperava i es necessitava amb moltes ànsies i especialment per poder arribar amb més tranquil•litat a la visita de la setmana vinent al camp de La Senia.
U.E. Aldeana: Andreu; Aleix, D. Mangriña, Elies, Fortunato; Jordi Martí, Pujol, Cervellera, Pau Tomas; Alex Alegre i J.J. Mangriña.

Canvis: Aldeana: Amador x Cervellera, Albert Alegre x Alex Alegre, Ignaci x Fortunato, Rumbao x Pau Tomas.

Goles: Aldeana: Juanjo Mangriñá 68’ i Jordi Martí 75’



Mario N. Guerrera
Departament d'Esports d'Antena Aldaia
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.