Sort dispar per als equips Aldeans

dimarts, 25 d’octubre del 2011


Sort dispar per als equips Aldeans

Nova derrota del primer equip en camp del Mora la Nova per 5 a 1, en un partit on es va poder empatar en el començament de la segona part, per mitjà d'un penal errat, però que finalment es va acabar amb una golejada engruixada i dolorosa. El cap de setmana vinent ens visita el Sant Jaume a l'estadi de “La Unió” i no es poden perdre més punts per mantenir les aspiracions de principi de temporada.
Els que sumen i segueixen són els Juvenils que amb2 gols de Marc Montesó, 2 de Carlos Gilabert, 1 de Marc Royo i 1 d'Oscar Imsa van vèncer a l'Arnes per 6 a 2 per portar-se la tercera victòria consecutiva i posar-se segon amb 10 punts en el campionat de lliga. També va guanyar el Femení Futbol 7 i els Alevins, les noies 5 a 1 al Ginestar amb 4 gols d'Arantxa Ferrando i 1 d'Andrea Simón i la golejada de la data la van fer els dirigits per José Juan Salvadó amb un contundent 9 a 0 vencent al Jesús i María C amb 2 gols de Roger Meca, 2 d'Alfred Curto, 2 de Filip Babik i 1 de Sergi Lineros, 1 d'Albert Panisello, 1 d'Héctor Domínguez.
Les derrotes en el futbol base aquest cap de setmana la hi van portar els Infantils que per la mínima van caure a casa per 2 -3 abans el J. Catalonia amb gols de David Meca i Roman Hadji i també els Benjamins que van perdre en la seva visita a Jesús i María per 4 – 1 amb gol de Felip Muñoz.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.