Les noies i el Pre-Bejamin salven al futbol base

dimarts, 29 de novembre del 2011

Amb una victòria en camp de l'Alcanar per 4-5, però amb poc futbol, el Femení Futbol 7 de la Unió Esportiva Aldeana salva l'honor del futbol base, ja que aquest cap de setmana va ser l'únic equip del poble que va guanyar la seva trobada de les competicions que depenen de la Federació Catalana de Futbol.
Un partit amb moltes impresiciones i especia...lment errors defensius que van costar car al minut 10’ on el local obria el marcador, però un minut després amb una gran passada d'Andrea, la millor del partit, deixa sola a Anacris per decretar l'empat. El partit era de domini aldeà i así ho van fer saber en una jugada col•lectiva entre Valeria i Andrea qui posava el 2-1. Però 3 minuts mes tarda i des d'un xut de fora de l’area l'Alcanar posava l'empat a 2. Les coses estaven igualades, van començar els canvis i el retorn de Mari Carmen, després de 2 mesos i mitjà absent per lesió, al minut 32 en una jugada de robatori de la pilota per part de Tefa en atac deixa sola a Mari Carmen per posar el 2-3 amb que s'arribava al descans.
En la segona tot semblava canviar ja que el toc i la tranquil•litat arribaven al joc i en un robatori de pilota d'Andrea posava el 2-4 i arribo un altre error entre la portera i les defenses i en un mal rebuig les locals es trobaven amb el 3-4. Després arribava el cinquè per a les nostres, que no podia ser d'una altra manera que des de les botes d'Andrea amb una bona definició anotava el seu “HAT TRICK”. Tot estava liquidat però faltant 3 minuts per al final l'Alcanar feia el 4-5 definitiu que marcava un altre triomf més de les noies de la ALDEANA.
D'altra banda els Juvenils van caure en camp del líder, el Gandesa, per 3-1 amb gol de Xavi Codorniu ,els Cadets que dirigeix Albert Meca, en fusió amb el Camarles, a casa enfront de l'Ampolla per 1-4 tant marcat per Jordi Codorniu, l'Infantil que porta Sergio Bertomeu van caure a Jesus i Maria per 6-0, l'Aleví va ser derrotat a Ascó per 5-4 amb 2 gol de Quin Vivas, Roger Meca i Alfred Curto. Dels tornejos del Consell Comarcal del Baix Ebre va haver-hi sort dispar ja que els Benjamins van perdre 5-2 a Tortosa i els Pre-Bejamines que porta Lluis Meca (LUCHI) van guanyar a casa per 7-5 a l'Escola Delta d’Ebre Lila.