IMPORTANT TRIOMF PER ACOMIADAR L'ANY

dimarts, 20 de desembre del 2011

TERCERA CATALANA

La Unió Esportiva Aldeana va collir el primer triomf de la temporada, fora de casa, després de vèncer a l'Ulldecona per 0-2 amb gols d'Ivan Fumadó.
Després de molt temps l'afició groga no vivia un partit tan tranquil com el del diumenge ja que al minut, en la primera jugada, una ràpida acció d'Ivan per l'esquerra a la sortida del porter local posava el 0-1. Després els locals van intentar l'empat però una parada d'Andreu els va deixar sense esperances i aparti el domini aldeà va ser creixent per minuts fins a arribar a tenir el domini en tota l'etapa.
En la segona Ulldecona va sortir amb més ganes però amb poc futbol, va dominar en els primers minuts però la consistència de la defensa, la solidesa del mig camp i la lleugeresa de la davantera Aldeana van poder amb les ganes dels locals. La pilota es jugava en el mig camp i les sortides a la contra dels Aldeanos eren freqüents i al minut 20 en una passada llarga, la lluita de la figura visitant de les últimes dates, Ivan galopava per la banda per posar el 0-2 definitiu.
Un començament de temporada difícil, un canvi en el cos tècnic amb l'arribada a la banqueta de Ramon Barbosa, les incorporacions d'Ivan Fumadó i Edu Albiol i els retorns dels incombustibles Sergio Bertomeu i Albert Meca van donar en les últimes jornades de 12 punts jugats 8 aconseguits amb dues victòries i dos empats per acabar el 2011 amb un somriure en la boca i aixecant les copes desitjant un feliç Any Nou per a tota l'afició.