El conseller de Salut inaugura el CAP de l’Aldea enmig d'una cinquantena de manifestants

divendres, 18 de maig del 2012



El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha inaugurat avui, 18 de maig, acompanyat de l’alcalde de l’Aldea, Daniel Andreu, el Centre d’Atenció Primària (CAP) L’Aldea, un nou equipament que dóna cobertura a 10.618 habitants.

El CAP, de nova construcció, té una superfície construïda de 1.336 m2 i s’hi han ubicat els serveis de medicina general, pediatria, odontologia, treball social, educació sanitària, atenció continuada i docència i d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR). L’atenció sanitària anirà a càrrec d’un total d’onze professionals amb dos metges de família, un pediatre, un odontòleg, tres infermeres, un auxiliar d’infermeria, una llevadora, un zelador i un administratiu.

Les instal•lacions estan formades per una àrea de medicina general amb tres consultes, tres més d’infermeria i una sala d’espera; una àrea de pediatria formada per dues consultes, dues més d’infermeria i una sala d’espera; una àrea polivalent amb una consulta d’odontologia, una sala de treball d’odontologia, dues sales polivalents i una sala d’espera; una àrea d’atenció continuada amb una consulta, una sala de tractaments, tres boxs polivalents i una sala de presa de mostres; una àrea d’educació sanitària; una àrea de personal; una àrea d’emmagatzematge, i una àrea d’instal•lacions.

El conseller de salut s’ha trobat a les portes del cap amb una cinquantena de manifestants en contra de les retallades sanitàries amb pancartes i xiulets que no han parat d’increpar-lo fins que ha acabat la inauguració del nou centre d’atenció primària de l’Aldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.