1era TROBADA DE PERCUSSIÓ A L'ALDEA

dijous, 12 de juliol del 2012

1era TROBADA DE PERCUSSIÓ A L'ALDEA

Benvolguts/des des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest dissabte 14 de juliol a l'Aldea tindrà lloc la 1era Trobada de Percussió.
Estela Estorach regidora de Cultura:"Des de la regidoria de Cultura i conjuntament amb els Tabalers de la Colla de Diables d'Aldaia hem organitzat la 1era Trobada de Percussió a l'Aldea. Tenim una quarantena d'aficionats a la percussió que fa uns quans anys que estan assajant i ara els volem donar el màxim reconeixement amb la Trobada de Percussió. Ens ajuntarem 8 colles d'aquestes Terres per fer vibrar al poble durant hores aquest proper dissabte 14 de juliol. Us convidem a la trobada, no us ho podeu perdre".
Cristina Garcia responsable dels Tabalers de la Colla de Diables d'Aldaia:"Enguany la nostra Colla de Diables celebra el seu 25è aniversari i aquesta Trobada és un dels actes que anirem celebrant durant l'any. Aquesta trobada de percussió comptarà amb 8 colles participants ,que sortiran 4 colles del c/del Mig i 4 colles del c/ Major fent cercavila fins arribar a la plaça de l'Ajuntament ,on faran totes les colles una exhibició de percussió davant del públic assistent. També tocarem totes les colles juntes on es desprèn una sensació que no es pot perdre la gent. Després farem un sopar per tots els participants, i finalitzarem la festa al pub lo Trosset on tindrem una festa Revival per tots .Donem les gràcies a la regidoria de Cultura per donar mos aquesta oportunitat de realitzar la Trobada i ens agradaria que l'Aldea fos un referent amb aquesta Trobada de percussió per la seva situació. Ens agradaria que el proper any tinguéssim més colles invitades".

La Colla de Diables d'Aldaia era de les poques que disposava de tambors per les sortides de correfoc. Actualment la majoria de pobles Ebrencs disposen de la seva pròpia colla de tabals ,on les sambes i batuques acompanyen les Festes. La nostra colla de Diables ha anat més enllà i actualment a més d'acompanyar als diables i correfocs amb els sons típics de la festa del foc, també realitza sortides amb els seus Tabalers que interpreten tot tipus de ritmes a les trobades.
Amb un total de 40 tambors dels quals 20 tenen edats compreses entre els 5 i els 8 anys,i juntament amb els ratolins de Remolins, són de les úniques colles que realitzen sortides amb els petits tabalers.

Us adjuntem el programa d'actes i el cartell:

17.30 h Concentració de Colles (Ajuntament )
18.30 h Cercavila pels carrers de la població (c/Major i c/ del Mig)
19.30 h Actuació de les colles plaça Ajuntament
21.00 h Sopar per les colles participants
23.00 h Festa Revival al Pub Lo Trosset.

Les colles participants amb la trobada:

Trokassons Sant Jaume d'Enveja
Grup de Batukada Poc Soroll de Xerta
Grup de Tambors Paüls Timballeria
Tamborinada de Tivenys
Codolada Drums Prat de comte
Ratolins de Remolins
Perkusound de Remolins
Tabalers Colla de Diables d'Aldaia

La 1era Trobada de Percussió és organitzada i patrocinada pels Diables d'Aldaia,amb el suport de l'Ajuntament de l'Aldea,regidoria de Cultura i col•labora Antena Aldaia,Pub Lo Trosset,EMUTE(Emissores Municipals de les Terres de l'Ebre) i Canal TE.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.