CONCERT SOLIDARI AMB GRUPS EBRENCS PER ALS AFECTATS DELS COMPTES BLOQUEJATS.

dilluns, 10 de setembre del 2012

CONCERT SOLIDÀRI AMB GRUPS EBRENCS PER ALS AFECTATS DELS COMPTES BLOQUEJATS.


Benvolguts/des des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest proper dissabte 15 de setembre l'Ajuntament de l'Aldea organitza un concert solidari amb els grups musicals Ebrencs que van marcar una època dalt dels escenaris els anys 60 i 70 . SHERPAS,PIROMBODAS,CLIPPERTON ,QUIJOTES
BLACK STARS,SHUNYK'S,BUITRES i LOS JUNIORS, es donaran cita dissabte 15 de setembre , a les 23 h, a la pista de ball de les Festes Majors. El concert s'organitza en benefici dels afectats dels comptes bloquejats per la fallida de la secció de Crèdit de la Cooperativa de l'Aldea.
Aquest és un dels molts actes que durant l'any l'Ajuntament de l'Aldea ha organitzat per recaptar fons com els partits solidaris amb el Nàstic de Tarragona, els veterans del FC Barcelona o balls solidaris entre altres.

Simon Falcó Tinent Alcalde de l'Ajuntament de l'Aldea:"Des de fa uns quants mesos estem intentant col•laborar en la tasca de recaptar fons per aquestes famílies que estan entrampades per la secció de crèdit. Una de les coses que se'ns va oferir va ser aquesta festa amb els grups Ebrencs que als anys 60 i 70 anaven actuant per les festes dels pobles de les Terres de l'Ebre .Aquesta festa ja es va realitzar a Sant Jaume d'Enveja i a Amposta amb bastant èxit i amb molta acceptació popular.
Els grups es van brindar desinteressadament per poder-la repetir a l'Aldea per intentar recaptar més fons per als afectats. El dia 15 ens traslladarem als anys 60 per reviure aquella època i esperem la màxima assistència possible per una bona causa com és aquesta".

Tan l'entrada anticipada com el mateix dia a taquilla es pot aconseguir al preu de
5 €.Les entrades anticipades les podreu trobar a la Casa de la Vila en hores d'oficina i el mateix dia la taquilla estarà oberta una hora abans del concert.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.