L'ALCALDE DE L'ALDEA SE SENT SATISFET PERQUÈ LES OBRES DE LA VARIANT FUNCIONEN A PLE RENDIMENT.

divendres, 21 de setembre del 2012



L'ALCALDE DE L'ALDEA SE SENT SATISFET

PERQUÈ LES OBRES DE LA VARIANT FUNCIONEN A PLE RENDIMENT.

Des des de l'Alcaldia  de l'Ajuntament de l'Aldea us adjuntem les declaracions de Dani Andreu Alcalde de l'Aldea en motiu de les obres de la variant de la n-340 .

Dani Andreu:"Mostrem prudència i optimisme que l'obra acabi quallant definitivament l'any 2013.Hi ha 2 components de la mateixa dinàmica que porta l'obra amb el desviament de la pròpia via, qüestió que ha de ser resolta el més aviat possible per les despeses addicionals que genera aquest desviament. També els posteriors desviaments de l'enllaç nord i sud, a la zona de Camarles i a la zona propera a l'Ebre, que també comportarà un desviament del trànsit de la n-340 , qüestió que també ha de ser resolta ràpidament .
Són qüestions que ens ajuden a que l'acabament de l'obra sigui una realitat.
Tot i això el principal  motiu,és que el Ministeri de Foment mostri d'alguna manera el seu recolzament per l'acabament de l'obra amb una dotació pressupostària adequada que permeti a l'empresa disposar de solvència per acabar l'obra en temps i forma.
En la prudència que ens caracteritza tenim alegria perquè les obres funcionen a ple rendiment, alegria perquè les noticies que ens arriben són del tot bones perquè durant l'any 2013 pugui estar acabada la variant ,però prudència perquè hem viscut de tots els colors dins l'obra i com diu la dita ,no digues blat fins  que estigui al sac i ben lligat."

L'Empresa ha començat el procés d'asfaltar la variant i ha augmentat la maquinaria pesada, a més avança  la construcció complexa de la via fèrria temporal ,per poder seguir amb els treballs i posteriorment tornar a posar la via, ja de forma definitiva .

Al calendari oficial del Ministeri de Foment es preveu acabar l'obra l'any 2014, però el ple funcionament i rendiment de les obres de la variant fa pensar que es podria acabar dins l'any 2013.







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.