11 ALDEANS HAN FET EL CIM DE LA MOLETA

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Aquest diumenge 14 d’octubre, s’ha portat a terme l’excursió a la Moleta que hi havia programada pel Casal de Joves  de l’Aldea.
Onze excursionistes han sortit puntualment direcció a la Font Nova per fer des d’allí l'ascensió al pic de la coscollosa i després fer la segona ascensió del dia , a la Moleta d’Alfara.(La Moleta és d’Alfara encara que té un estret lligam amb el poble de Xerta, i algú també li diu de Xerta).
S’ha pogut gaudir d’unes espectaculars vistes de la vall del Ebre i de totes les muntanyes que la envolten,també s’han pogut veure petits ramats de cabres salvatges creuant barrancs i els voltors planant quasi arran dels caps de la gent.L’excursió  ha estat circular tota per senders i corriols, passant per totes les fonts que s’ havien previst a la ruta,fins arribar un altre cop a la Font Nova,lloc de sortida i d'arribada.

En acabar hi havia ambient de satisfacció, ja que la ruta era un pel exigent,però tot i això la gent estava prou contenta i ja pensàvem amb la pròxima activitat.Ha estat un bon matí, amb bona companyia i un gran esperit de superació, ara fins la pròxima, el dia 28 d’octubre a  la Fageda i el Pi Gros.

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.