L'ACPJ CELEBRA A L'ALDEA ELS 25 ANYS

diumenge, 28 d’octubre del 2012


L'Associació Catalana en Pro de la Justícia (ACPJ), aquest passat dissabte 27 d'octubre celebrava a l'Aldea el seu 25 aniversari , en un acte presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert

A les 12.00h del migdia l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu rebia a l'Ajuntament la presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert i Català, la Consellera de Justícia i M. Pilar Fernández Bozal per fer la signatura al llibre d'honor de l'Aldea.

Segons comentava Dani Andreu "el poble us acull en tot l'orgull i tota la satisfacció".

La presidenta del Parlament  de Catalunya Núria de Gispert"desitjo que l'Aldea i el Baix Ebre vagin endavant i que tinguin el seu Alcalde i el consistori sort i encert per treballar en aquest futur transcendental i històric per al nostre País i es puguin aconseguir els seus anhels de més llibertat".

L'Alcalde entregava el monument de la Torre de l'Ermita i un ram de flors  a la presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert i Català i a la Consellera de Justícia i M. Pilar Fernández Bozal . Després de la signatura del llibre d'honor les autoritats s'adreçaren fins la Masia Pla dels Catalans on els esperaven  els membres de l'ACPJ i altres personalitats del mon del dret i la justícia.

El parlament de les autoritats,l'entrega de distincions als jutges que porten 20 anys en el món de la justícia i l'entrega  de la placa al Mèrit d'Or que rebia  l'excel·lentissim Sr .

Francesc de Paula Caminal ,servien per donar pas al dinar de germanor.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.