L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA S'ADHERIRÀ A ÒMNIUM CULTURAL

dijous, 29 de novembre del 2012



Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea,us informem que aquest dissabte 1 de desembre de 2012 a les 17.30 h  l'ajuntament s'adherirà a Òmnium Cultural fent un pas més al municipi per la Cultura i per la Llengua Catalana.

Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, i després d’anys de treball constant, Òmnium té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil. Una casa comuna generadora d’idees i projectes que permetin afrontar els nous reptes que planteja una societat canviant i en constant evolució: la Catalunya del segle XXI. És per això que Òmnium ha obert una nova etapa amb la qual vol prendre la iniciativa de portar més enllà la llengua, la cultura i el país.

Òmnium s’ha adaptat als canvis de la nova societat. Així Òmnium intervé i es posiciona davant les qüestions d’actualitat que tenen transcendència o afecten la societat catalana. Òmnium organitza campanyes de sensibilització, reivindicació i resposta que refermen la realitat cultural i nacional de Catalunya. D’aquesta manera treballa a través de les diferents delegacions repartides pel territori per posar a l’abast de tothom la llengua i la cultura catalana amb programes i projectes dirigits, principalment, a la població nouvinguda. També ofereix servei jurídic i lingüístic gratuït als socis i suport a l’educació mitjançant l’edició de materials per a mestres com la revista Escola Catalana. D’altra banda impulsa iniciatives en els àmbits de la música i l’espectacle a més de finançar la publicació i difusió de treballs i estudis que permetin conèixer la realitat social catalana.


En el transcurs de l'acte l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu llegirà un manifest i es signarà el document d'adhesió a Òmnium Cultural .A l'acte assistiran representants del Govern Local , la vocal de la junta Rita Marzoa i la Presidenta d'Òmnium Terres de l'Ebre Dolors Queralt.

Després de la signatura les autoritats es desplaçaran fins al Casal de Joves , on els xiquets i xiquetes de l'Esplai 4 Torres prepararan una activitat relacionada amb la llengua catalana.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.