L'ALDEA DÓNA SUPORT A LES AL•LEGACIONS DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'EBRE PEL CABAL ECOLÒGIC

dimecres, 7 de novembre del 2012


Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que dins del plenari extraordinari convocat per avui dimecres 7 de novembre a les 13.30 h ,s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups  les al·legacions de la Plataforma en Defensa de l'Ebre pel cabal ecològic del riu.

Dani Andreu Alcalde de l'Aldea:"D'acord amb les instruccions i la excel·lent relació amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre ,des de l'Ajuntament de l'Aldea hem convocat per avui mateix aquest ple extraordinari, que entre altres punts hem aprovat les al·legacions que la pròpia PDE pensa presentar contra el cabal ecològic que vol marcar la confederació hidrogràfica de l'Ebre.

Com sabem és una lluita ancestral, que no s'acaba tan sols amb les manifestacions ni amb les mocions. Han d'estar portades a estaments de l'Estat Espanyol i a estaments Europeus. En aquest cas les al·legacions de la PDE portades i recolzades pels municipis que ho vulguin , com així ho ha fet l'Aldea, creiem que donaran força a aquesta lluita .

El cabal ecològic del nostre riu és la vida o la mort del nostre Delta, per tant creiem que totes i cadascuna de les administracions de les Terres de l'Ebre tenim que implicar-nos al màxim, donar suport i col·laboració amb la lluita i amb el treball, per poder amb aquestes al·legacions defensar el nostre futur".

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.