L'ANC PENJA L'ESTELADA A LA TORRE DE L'ERMITA

diumenge, 11 de novembre del 2012


Aquest  diumenge 11 de novembre a les 12.00 h ,ha tingut lloc l'acte de la penjada de l'Estelada gegant a la torre de l'Ermita a càrrec de l'Assemblea Nacional Catalana de l'Aldea .Una seixantena de membres  de l'Assemblea, simpatitzants i gent independentista s'han donat cita a la torre de l'Ermita per desplegar l'Estelada gegant de 3 x 6 metres al so de l'himne del Segadors. Després de  desplegar l'Estelada  han tingut lloc els parlaments i la lectura del manifest a càrrec del coordinador de l'Aldea de l'ANC Víctor Blanch i el  coordinador de l'Ebre de l'ANC Ramón Bel .Dani Andreu Alcalde de l'Aldea, Simon Falcó Tinent Alcalde,Estela Estorach regidora de Cultura i Yolanda Tomàs regidora d'Esports han assistit a l'acte convocat per l'ANC.

Víctor Blanch membre de l'Assemblea nacional Catalana de l'Aldea:" Després del gran dia que hem viscut avui a l’Aldea no tinc més que agrair

a tota la gent que ens ha acompanyat i que s’ha sumat al nostre projecte.

L’Assemblea Territorial de l’Aldea donem gràcies a tota la gent que ens ha acompanyat en un acte tant simbòlic com és la penjada de l’Estelada a una de les Torres de Guaita del nostre municipi, la Torre de l’Ermita de l’Aldea.

També invitem a tot aquell que s’hi vulgui sumar que ho pot fer-ho a la web www.assemblea.cat  o posar-se en contacte amb algun membre de l’AT de l’Aldea o enviant un correu electrònic a aldea@assemblea.cat.".

 
L'Acte no l'aconseguit aigualir la pluja que ha estat present durant els parlaments dels coordinadors de l'ANC. En acabar els assistents han pogut comprar tot tipus de marxandatge de l'assemblea , des de Estelades, bosses per al pa o davantals per la cuina.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.