PENJADA ESTELADA TORRE ERMITA DE L'ALDEA

dimecres, 7 de novembre del 2012


Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que diumenge 11 de novembre a les 12.00 h ,l'Assemblea Nacional Catalana de l'Aldea organitzarà l'acte de la penjada de l'Estelada gegant a la torre de l'Ermita de l'Aldea.

 

Víctor Blanch membre de l'Assemblea nacional Catalana de l'Aldea:"L'acte és simbòlic per penjar l'estelada a la Torre ,ja que farà 2 mesos de la manifestació  independentista més gran mai vista a Barcelona i la nostra Torre és el monument més emblemàtic de la població.

Des de l'Assemblea convidem la gent a l'acte i també fem una crida per qui vulgui formar part de l'ANC ,ja que és totalment transversal i esperem que vingui gent que tingui ganes de treballar".

 

Dani Andreu Alcalde de l'Aldea:"Des de el Govern de l'Aldea donem les gràcies a l'ANC i especialment al seu representant al nostre poble Víctor Blanch per organitzar un acte tan bonic i simbòlic ,i a un lloc tan emblemàtic com és la Torre de l'Ermita.

Aquest diumenge tindrem la baixada  d'una Estelada a la torre nostra i per tant reclamem, pels moments històrics que estem vivint a Catalunya, a les Terres de l'Ebre i a l'Aldea , la màxima gent possible per fer un lluït acte ,per la important participació que l'ANC, està fent amb les seves activitats que van conduir l'11 de setembre en la gran manifestació de BCN que marcar un abans i un després. El diumenge tindrem una imatge preciosa per les nostres terres i pel nostre poble".


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.