SIGNATURA CONVENI AMB L'ESCOLA DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA AVATARS

dimarts, 18 de desembre del 2012



Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea,us informem que dilluns  17 de desembre a les 12.00 h va tenir lloc a l'ajuntament de l'Aldea la signatura del conveni de col·laboració entre l'ajuntament i l'escola de tecnificació esportiva Avatars.
Avatars és una empresa que té per objectiu fomentar l’esport com a eina educativa, formativa, de desenvolupament personal, de millora de la salut i de benestar personal i professional. Dintre de les seves activitats futbolístiques dóna a conèixer a les empreses i altres col·lectius els serveis consistents en la organització i gestió esportiva del grup de Tecnificació de l’escola Avatars.
La signatura tenia lloc amb presència de l'alcalde de l'Aldea Dani Andreu , Marc Font administrador d'Avatars , el tinent alcalde Simón Falcó, la regidora d'Esports Yolanda Tomàs i el regidor de Pagesia Manolo Masdeu.
Marc Font administrador d'Avatars:"Un projecte educatiu que basa l'esport com eina principal per formar el caràcter i els valors als nostres nens. Hem firmat un conveni amb l'ajuntament ja que l'Aldea és el que ens dona la millor qualitat i el millor servei d'aquestes terres.
Dins l'acadèmia s'engegarà el projecte un diumenge amb el campió del món, ja que a les Terres de l'Ebre  contem amb  5 campions  en diferents disciplines disposats a col·laborar amb Avatars .Precisament aquest diumenge 23 de desembre comencem  a les instal·lacions de Montañés a la Ràpita ."
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.