Els periodistes ebrencs premien els afectats de la Cooperativa de l'Aldea i castiguen l'alcalde de l'Ametlla Mar

dijous, 14 de febrer del 2013


Els periodistes ebrencs premien els afectats de la Cooperativa de l'Aldea i castiguen l'alcalde de l'Ametlla Mar


www.aguaita.cat
La Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col•legi de Periodistes de Catalunya ha anunciat ja el veredicte dels premis Micro Obert i Micro Tancat del 2012, els guardons que cada any atorga a les persones o institucions que consideren que han tingut una bona predisposició a l'hora de facilitar en tot moment la tasca dels professionals de la informació al territori o, per contra, l'han entorpit.
premis micro 2012
En este sentit, enguany, els afectats per la fallida de la Secció de Crèdit de la Cooperativa de l'Aldea rebran una petita alegria. I és que el col•lectiu ebrenc de periodistes els han considerat mereixedors del Premi Micro Obert per damunt d'una llarga llista de candidats, que el Col•legi ha optat per no fer pública. En la retina dels periodistes ebrencs queda gravada la sensibilitat i el valor que van demostrar els socis afectats per la fallida quan, en l'última assamblea convocada per la Cooperativa, l'anterior junta obligava els periodistes a sortir del pavelló firal, on se celebrava la reunió i, en canvi, gràcies a la força i a l'oposició dels socis presents, que van valorar la tasca dels professionals, els periodistes van poder quedar-se a la sala i cobrir la informació.
Per contra, el toc d'atenció en forma de Micro Tancat s'atorga enguany a l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí (CiU), de qui els periodistes han valorat la poca disposició per facilitar la tasca periodística en temes de calat.
El Col·legi de periodistes ja ha comunicat als agraciats el premi. En el cas de l'Aldea, recollirà el premi Jordi Gas, president de l'Associació d'Afectats de la fallida de la secció de crèdit en representació  de tot el col·lectiu d'afectats.
Una de les notes més destacades d'esta edició ha estat l'increment de vots escrutats amb relació als anys anteriors. Per tercer any consecutiu, el guardó entregat és obra del l'artista jesusenc Joan Panisello. Una ceràmica en forma carxofa, terme que els periodistes fan servir per nomenar els micros.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.