PRESENTACIÓ LLIBRE GERARD VERGÉS i PRINCEP

dimecres, 6 de febrer del 2013

Des de la regidoria de Cultura de l'ajuntament de l'Aldea,us informem que dissabte 16 de Febrer de 2013 a les 19.00 h  tindrem al Saló de Plens de la Casa de la Vila la presentació del llibre  "Gerard Vergés i Princep", realitzat per l'autor Ebrenc Emigdi Subirats.

Estela Estorach regidora de Cultura: "Aquest passat any 2012 es va signar un conveni amb Òmnium Cultural i des de la Biblioteca Torres de l'Aldea vam decidir presentar el llibre sobre la biografia de Gerard Verges escrit per Emigdi Subirats,que amb la seva presència farem la presentació el divendres dia 16 de febrer a les 19.00h al saló de plens de l'Ajuntament de l'Aldea."

Gerard Vergés i Príncep" és un assaig breu però complet al voltant de la figura i l'obra d'aquest reconegut autor tortosí, una de les veus Ebrenques clàssiques de la segona meitat del segle passat i del que duem del nou. Farmacèutic de professió, Vergés va ser un dels impulsors de la ja mítica revista cultural GEMINIS. Posteriorment, a partir de la dècada dels 80, va prosseguir la seua bibliografia, especialment en poesia, assaig i biografia, tot sent guardonat amb el Carles Riba o el Josep Pla. Al 1997 va rebre la Creu de Sant Jordi. Actualment està considerat com un dels grans de les lletres Ebrenques, junt a noms com Bladé, Arbó o Moncada.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.