CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’HORTA DE L’ALDEA I ELS PRODUCTES DE LES TERRES DE L’EBRE

dimecres, 10 d’abril del 2013



 Des de la regidoria de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea us informem que l’Ajuntament de l’Aldea, en la línia del que hem estat treballant fins ara, volem iniciar una campanya de promoció dels productes de les Terres de l’Ebre i en especial dels productes de l’horta de l’Aldea.

Des del consistori sempre s’ha estat treballant en la promoció i difusió dels nostres productes; en aquest sentit estem realitzant actuacions per tal de promocionar-los, com per exemple, la Fira de l’Arròs i el Comerç, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, la Diada de l’Arròs Col i Fesols i la Diada de les Torres i la Carxofa, entre d’altres.
L’objectiu principal d’aquesta campanya és donar el suport de l’Ajuntament de l’Aldea a totes les iniciatives que vulguin emprendre els empresaris turístics del nostre poble alhora de promocionar els diferents productes de les nostres terres i en especial dels productes de l’horta de l’Aldea com a productes de proximitat i de qualitat.

En aquest sentit, l’Ajuntament de l’Aldea, i en concret la regidoria de Turisme, es posa a disposició de qualsevol restaurador o empresari del sector turístic del nostre poble i de les Terres de l’Ebre que tingui alguna iniciativa per promocionar els nostres productes i fer-ne difusió de la seva gran qualitat.
Felicitem per endavant a tots els emprenedors, que dintre del context social de crisi que estem vivint, poden continuar lluitant creant-se  així, un futur millor.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.