L'ALDEA COMPLEIX 30 ANYS COM A POBLE INDEPENDENT

dimecres, 17 d’abril del 2013


L'ALDEA COMPLEIX 30 ANYS COM A POBLE INDEPENDENT

Benvolguts companys des de la regidoria de Cultura de l'ajuntament de l'Aldea us informem que diumenge 21 d'abril l'Aldea complirà 30 anys com a poble independent segregat de Tortosa. Una jornada festiva que se celebra cada any amb actes institucionals.

 Estela Estorach, regidora de Cultura:" El 21 d’abril de 1983 és la data memorable de l’autonomia municipal de l’Aldea, quan s’aprova definitivament per la Generalitat de Catalunya.  La gestió d’aquest procés comença quasi cinc anys enrere amb la iniciativa d’una Junta de Segregació, els components de la qual exposen els seus punts de vista positius per a l’Aldea, especialment l’econòmic i el d’identitat per la seva segregació de Tortosa.
Aquest any i seguint com els anteriors es farà l’entrega de premis del concurs literari i artístic, gaudirem de la lectura de poemes per part d’alumnes de l’Escola 21 d’abril i Mª Garcia Cabanes , es pujarà la senyera amb l’acompanyament de l’Associació Musical Verge dels Prats i ballarem sardanes a càrrec de la Colla Sardanista de l’Aldea. A més a més enguany i com a motiu del trentè aniversari  s’ha iniciat la Diada de la carxofa que ha tingut  molt bona acceptació.
Commemorem el 21 d’abril agraint també a totes les persones que van fer possible que l’Aldea en el dia d’avui sigui el nostre poble. VISCA L’ALDEA !! ".
Us adjuntem els actes per a diumenge 21 d'abril :

08.00 h sortida tècnica BTT
10.30 h recepció al vestíbul de l'Ajuntament
11.00 h Entrega de Premis del VII Concurs Literari i Artístic 21 d'Abril
Lectura de poesia per part dels alumnes dels col·legis 21 d'Abril i Mª Garcia    Cabanes
11.45 h hissada de la bandera acompanyada per la Banda Musical Verge dels Prats
12.00 h Ballada de Sardanes a càrrec la Colla Sardanista de l'Aldea

 

 

 

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.