VALORACIÓ DE LA IX FIRA DE L'ARRÒS

dimarts, 16 d’abril del 2013


Benvolguts companys des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que diumenge 14 d'abril a les 21.00 h es clausurava la IX edició de la Fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea .

 

Estela Estorach, Regidora de Comerç:" Aquesta novena fira la podem valorar molt positivament gràcies al bon temps que hem tingut, una assistència pràcticament igualada a l’edició anterior i al treball  de l’associació Aldea Comercial, que juntament amb els comerços expositors han pogut demostrar un any més que l’activitat i la promoció econòmica a l’Aldea segueix endavant.

Destacar i agrair al mateix temps l’èxit dels actes oferts per diverses entitats del poble, unes exposades i les altres oferint-nos activitats,  també des de la Regidoria de Comerç agrair als col·laboradors que han fet possible que la fira estigui ben condicionada, al col·laboradors de les exhibicions de cavalls, al taller de cuina que amb la seva degustació d’arrossos ha delectat als assistents, el primer concurs de playmobil que enguany engega una nova sortida a on molts assistents ja han pres nota per al proper any, el concert de l’associació Musical Verge dels Prats i la Coral, la demostració del gimnàs, la xerrada de Xavi Abril Tècnic del Parc Natural del Delta de l'Ebre, el teatre de l’Escola bressol i l’especial veuetes d'Antena Aldaia, la trobada de xapes i la trobada de puntaires, tots aquests actes han estat molt ben rebuts i amb un màxim d’assistència.

Des de la Regidoria de Comerç confiem que la continuïtat d’aquesta fira pugui donar pas a un seguit de bona activitat econòmica per als comerços del poble".

 

Una fira que era inaugurada divendres passat 12 d'abril per l'Honorable Sr. Oriol Junqueras Diputat del Parlament de Catalunya, president del grup parlamentari d'Esquerra Republicana i cap de l'oposició, i que es clausurava diumenge 14 d'abril amb els ja habituals sortejos dels regals de l'Associació l'Aldea Comercial i diverses entitats i establiments de la població
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.