CAMPIONAT TERRITORIAL PATINATGE ARTÍSTIC

dimarts, 7 de maig del 2013


Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que els propers dies 11 i 12 de maig de 2013 L’Aldea acollirà 40 patinadores i patinadors de la província de Tarragona per la celebració del campionat territorial de patinatge artístic en categories juvenil, júnior i sènior.
El Club Patí L’Aldea és l’encarregat d’organitzar la competició amb l’ajuda i col·laboració de l’ajuntament de l'Aldea i la Federació Territorial de patinatge artístic.
El club aldeà estarà representat per les patinadores i patinadors : Aida Chavarría i David Arasa en categoria juvenil, Zaida Ardit i Núria Gas en categoria júnior i Júlia Ventura en categoria sènior. Altres clubs que hi participaran són: C.P.Alcanar, C.P.Calafell, C.P.Cambrils, C.P.Salou, C.P.Valls, C.P.A. Amposta 2010, C.P.A. Vendrell i Reus Deportiu.
El dissabte al matí començaran els entrenaments des de les 10 h fins les 12:30h. A la tarda començarà la competició amb el disc curt a les 16h fins les 20h. El diumenge al matí continuarà el campionat des de les 9:30h fins les 14:30h que es farà l’entrega de trofeus.

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.