El Consell Comarcal del Baix Ebre commemora els seus 25 anys amb una conferència sobre valors públics emergents

dilluns, 13 de maig del 2013



L’ens comarcal del Baix Ebre va celebrar  divendres 10 de maig de 2013  els seus 25 anys de servei i dedicació a les persones i als ajuntaments de la comarca. L’acte de commemoració ha estat presidit pel conseller de Presidència i portaveu de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, i ha comptat amb la ponència Els valors emergents, una altra agenda pública local pronunciada pel doctor en Administració d’Empreses i professor d’ESADE, Carlos Losada.
L’acte ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, els actuals consellers comarcals de govern, nombrosos càrrecs institucionals i personal del consell comarcal. Al mateix temps, també han assistir tots els presidents de la història de l’ens, així com també diferents exconsellers comarcals.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat “el paper que han realitzat tots i cadascun dels presidents que han liderat, en alguna etapa concreta, la gestió de l’ens comarcal”. Soler també ha volgut agrair “l’esforç, la implicació i la dedicació de tot el personal que ha prestat els seus serveis al llarg d’aquests 25 anys i, especialment, en els moments d’adversitat actuals”. Per a Soler, “és rellevant que es posi de manifest la tasca social de servei a les persones i d’ajuda als municipis que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en el seu dia a dia per tal d’afavorir al desenvolupament i al progrés econòmic i social de la comarca”.
Per la seva banda, el conseller de la presidència i portaveu de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, ha “reivindicat el paper dels consells comarcals com a ens prestadors de serveis de valor, eficients i necessaris per a la ciutadania”. Per aquest motiu Homs, que ha destacat la tasca que realitza l’ens comarcal del Baix Ebre, ha afegit que “el relat simplista vers els consells comarcals es basa amb el desconeixement del seu funcionament i de la seva raó de ser”.
La conferència realitzada ha analitzat els diferents valors que, a curt termini, han de prendre rellevància a l’hora de gestionar una administració pública. En el transcurs de l’acte, s’ha realitzat també un reconeixement a tots els presidents que han liderat la gestió del Consell Comarcal del Baix Ebre en els seus 25 anys d’existència. En aquest sentit, els presidents que han encapçalat l’ens han estat Marià Curto (1988-1991), Adolfo Barreno (1991-1992), Ramon Cardús (1992-1999), Joan Bertomeu (1999-2003), Ferran Bel (2003-2007), Andreu Martí (2007-2009), Dani Andreu (2009-2011) i Lluís Soler (2011 - actualitat).
Abans del començament de l’acte, s’ha descobert una quadre realitzat per l’autor Manuel A. Marquès per tal de commemorar l’aniversari de l’ens comarcal.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.