JÚLIA VENTURA I NÚRIA GAS PRIMERES AL TERRITORIAL DE PATÍ ARTÍSTIC

dimarts, 14 de maig del 2013


El cap de setmana passat concretament 11 i 12 de maig de 2013,l'Aldea va acollir el Campionat Territorial de Patí Artístic que donava la classificació al campionat de Catalunya de l'especialitat. 40 patinadores i patinadors del territori es van donar cita al pavelló municipal en les categories Sènior, Junior i Juvenil.


A la  categoria Sènior el primer lloc va ser per a la nostra patinadora més guardonada en la història del patinatge aldeà, JÚLIA VENTURA, que va tornar a la competició després de dos anys .Totes les seves sensacions eren de nerviosisme però va demostrar que segueix amb la seva força habitual per classificar-se al campionat Català els dies 15 i 16 de juny.


En categoria Junior una altra aldeana va quedar primera i aquest cas va ser el de NÚRIA GAS que amb gran soltesa va realitzar uns excel·lents exercicis, tant el dissabte com el diumenge que li donen la classificació per al campionat de Catalunya que se celebrarà a Girona el 8 i 9 de juny. 


En categoria Juvenil AIDA CHAVARRIA no va poder classificar per al campionat català ja que va quedar en dotzena posició. 


DAVID ARASA en categoria juvenil i ZAIDA ARDIT en categoria junior no van poder patinar a causa d'una lesió però podran competir en el campionat de Catalunya en les seves respectives categories.


Totes les patinadores van fer els exercicis i originals coreografies muntades pel seu entrenador i tècnic Manel Villarroya.

 

 

 

 

MARIO GUERRERA
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.