LA PATINADORA ALDEANA NÚRIA GAS, CAMPIONA DE CATALUNYA 2013

dijous, 13 de juny del 2013


Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea
us informem que el passat 8 i 9 de juny la patinadora Núria Gas del Club Patí L’Aldea aconseguia la medalla d’or a la ciutat de Girona. Allí es va disputar el campionat de Catalunya de patinatge artístic en categoria júnior.


Al pavelló gironí van competir 26 patinadores i 10  patinadors que pertanyien a diferents clubs de les quatre territorials catalanes: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La patinadora aldeana va ser l’única patinadora en lliure de la província de Tarragona i va ser la que va aconseguir el primer lloc.

El primer dia de la competició Núria va aconseguir el segon lloc amb un exercici correcte. El diumenge va patinar el programa lliure amb uns  excel·lents exercicis de molta dificultat, això sumat a una original i treballada coreografia, creada pel seu entrenador Manel Villarroya, li van donar el lloc més alt del pòdium. El segon i tercer lloc respectivament van ser per a Nàdia Alsinet i Sara Castillo, les dues de la territorial de Barcelona.

La propera cita per a la patinadora serà el campionat d’Espanya a Lloret de Mar els dies 12 i 13 de juliol.

Amb aquesta patinadora el Club Patí L’Aldea continua una bona temporada si tenim en compte el tercer lloc al campionat de Catalunya aconseguit per la patinadora Elisa Tomàs en categoria cadet el passat 19 de maig a Tremp i el cinquè de David Arasa en categoria juvenil al Català que es va celebrar a Reus el 26 de maig.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.