NÚRIA GAS MEDALLA D'OR AL CAMPIONAT D'ESPANYA

dimarts, 16 de juliol del 2013

NÚRIA GAS MEDALLA D'OR AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de L’Aldea us informem que el pavelló poliesportiu de Lloret de Mar va ser l’escenari del XXI Campionat d’Espanya Júnior de patinatge artístic on la patinadora Núria Gas Cugat del Club Patí L’Aldea, va aconseguir el primer lloc al pòdium.
En aquest campionat es van donar cita 11 comunitats autònomes : País Basc, Aragó, Andalusia, Cantabria, Madrid, Castella-Lleó, Castella-La Manxa, Galícia, Comunitat Valenciana, Asturies i Catalunya. Un total de 30 patinadores i 10 patinadors.
El divendres 12 de juliol va ser el primer dia de competició, i Núria va quedar 2a. Al dia següent era on les patinadores van d’executar el disc lliure i havien d’arriscar en dificultat, coreografia i resistència per a estar al davant de tot. Això va ser el que va ajudar a la Núria a aconseguir el primer lloc, sobre tot l’estil i la coreografia que portava que va fer estar en silenci a tot el pavelló.
Dóna la coincidència que el pòdium va ser igual que el passat Campionat de Catalunya, tant en noies com en nois. La primera classificada va ser Núria Gas del C.P.L’Aldea, li va seguir Nàdia Alsinet del C.P.Tordera i la medalla de bronze per a Sara Castillo del C.P.Parets. Al pòdium masculí van pujar: primer classificat amb espectacular dificultat i coreografia Pere Marsinyach de Foment Cardoní, li va seguir Kevin Bordas del C.P.La Selva i tercer Llorenç Alvarez del Terrassa C.N.
En modalitat parelles el primer lloc va ser per a Natàlia Medina i Alex Entrena del C.P. Valls.
Un èxit més per al Club aldeà i per descomptat al tècnic Manel Villarroya que aconsegueix, juntament amb les seves patinadores i patinadors, aquests resultats plens de sacrifici, treball i disciplina.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.