PLATA PER JÚLIA VENTURA AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE PATINATGE ARTÍSTIC

dimarts, 30 de juliol del 2013

Des  des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat cap de setmana, 26 i 27 de juliol, la patinadora aldeana Júlia Ventura ha aconseguit el segon lloc al Campionat d’Espanya de patinatge en categoria sènior.
A la localitat Navarra de Noain es va disputar el campionat on van competir 26 patinadores i  10 patinadors d’arreu d’Espanya.
Júlia, desprès d’estar tres temporades retirada de la competició, va patinar amb l’energia i força que sempre ha tingut. El primer dia es va posicionar en 1r lloc i al dia següent va baixar una posició quedant al pòdium en 2n lloc amb la medalla de plata.
Amb aquest campionat sènior el Club Patí L’Aldea i el seu tècnic, Manel Villarroya tanquen els campionats d’Espanya  amb una valoració molt positiva. Aquests dies s’està esperant que la Federació Espanyola de Patinatge tregui el llistat de patinadores i patinadors convocats al Campionat d’Europa júnior i sènior; tant el tècnic com el club estan il·lusionats en tenir patinadores aldeanes en aquests campionats.
Recordem que fa uns dies ja es va convocar a Elisa Tomàs del club aldeà (medalla de plata a Espanya) a l’europeu per al proper mes de setembre. La patinadora júnior, Núria Gas (medalla d’or al d’Espanya) i la patinadora sènior Júlia Ventura estaran uns dies esperant aquest llistat de la federació per si els dóna pas a l’europeu.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.