MARCATGE DEL CAMÍ

dimarts, 1 d’octubre del 2013

MARCATGE DEL CAMÍ

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que el passat diumenge 15 de setembre,es van concentrar puntualment a les 8 del matí  18 persones , la majoria socis del Club Excursionista 4T, a més d’uns amics de Tortosa i en Ramon, que es el coordinador d’aquesta zona;per a realitzar la tasca de marcatge d’un tram del “Camí”. (El Camí es un itinerari excursionista que passa per casa nostra i que engloba tots els Països Catalans).

 

Desprès de deixar els vehicles es va començar amb la tasca de pintar la senyalització que guiarà al excursionista durant tot el recorregut que passa pel terme de l’Aldea. La marca del camí és un vuit, ja que el recorregut d’aquest itinerari  forma un vuit i el punt on es creua es a Montserrat. Aquest vuit té una obertura a cada extrem, aquestes obertures són les que indicaran al viatger la direcció correcta a seguir, en cas de dubtes en cruïlles i llocs que presten a confusió. Per tant les obertures del vuit sempre ens conduiran pel camí correcte.


La feina l'han iniciat on comença el GR 92 al costat del canal ,lloc on acaba el tram d’Amposta i segueix el nostre. El marcatge va començar una mica lent, ja que érem molta gent , però poc a poc  vam anar agilitzant el treball , es van fer  grups  per poder anar mes ràpid i en un tres i no res ja estàvem  llestos per poder anar a esmorzar. La senyalització s'ha finalitzat al pont de l’autopista de la  finca de Burjasènia, al costat de la Serra de les Veles, a partir d’aquest punt hem de valorar la possibilitat de passar la ruta per la Serra de les Veles, o continuar-la per la via verda.

 

Han estat senyalitzats uns 9 quilometres en total i el recorregut de l’Aldea , enllaça d’Amposta pel canal(GR 92), segueix fins al” pont de Tino”on marxa cap al Mas de Bernis, i arriba a l’àrea de lleure de l’ermita. D’aquí segueix pel costat del cementiri fins la cruïlla dels 4 camins i fins el Mas Masdeu, que en aquest punt ja comparteix la via verda per la Raval de Fesol, pel Camí del Bordà i fins la Serra de les Veles, on hem finalitzat. L’Aldea ha estat el primer municipi del Baix Ebre en senyalitzar amb la marca ,el tram que li correspon del” Camí”i que creua tota aquesta comarca

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.