ACTE PRESENTACIÓ FCB ESCOLA

dilluns, 4 de novembre del 2013

ACTE PRESENTACIÓ FCB ESCOLA

Des des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que a les 18.00 h al saló de Plens de la Casa de la Vila ha tingut lloc l'acte de presentació de la FCB Escola de Tecnificació de les Terres de l'Ebre L'Aldea.
A l'acte de presentació hem comptat amb la presencia de l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu,el Tinent Alcalde Simón Falcó,la regidoria d'Esports YolandaTomàs,Tomàs José representant de la Federació Catalana de Futbol,Eduard Peremateu representant de la FCBEscola,Ferran Simó coordinador de la FCBEscola de Tecnificació de les Terres de l'Ebre L'Aldea,Agustí Zaera observador oficial del Barça a la província de Tarragona, i els directius del FCB Albert Montull i Miquel Espert.

Dani Andreu Alcalde de l'Aldea:"Teníem moltes ganes de les dos parts de què aquest projecte fos una realitat. L'Aldea a causa de la seva situació geogràfica a les Terres de l'Ebre facilitarà la vinguda de xiquets i xiquetes a aquesta escola del FCB, i d'altra banda les instal·lacions de la UE Aldeana estan  a un nivell adequat .Un projecte que comença ara i que té etapes per definir i per créixer. Ens fa molt de goig està acollits, per un dels millors club del món i per tant en uns valors que comporta la seva filosofia  i la practica del futbol i de l'esport , on per damunt de tot té en compte les persones".

Ferran Simó coordinador de la FCBEscola de Tecnificació de les Terres de l'Ebre L'Aldea: "El nostre principal objectiu és treballar amb la metodologia Barça,treballar amb els nens i ensenyar-los una forma diferent d'entrenar. Volem transmetre els valors humans i esportius del Barça que són coneguts a tot el món .Volem donar a conèixer a tots els clubs la tecnificació i apropar el FC Barcelona a tots els nens de les Terres de l'Ebre. Realitzarem entrenaments individuals i entrenaments de porters específics per buscar les errades, perquè els nens milloren el seu rendiment.
 El centre estarà obert a tots els nens de 6 a 14 anys , els porters fins a 16 anys i no hi ha prova accés".
Agustí Zaera observador oficial del Barça a la província de Tarragona: "Agraeixo profundament la col·laboració de l'ajuntament del 'Aldea i personalment a l'Alcalde Dani Andreu ,perquè portar aquest projecte a l'Aldea no ha estat fàcil i hem recorregut un llarg camí;el FCB és mira molt aquestos projectes i ells decideixen si obrir l'escola o no .
La meva feina és ser els ulls i la boca del Barça i  tan de bo acabi algun nen de les Terres de l'Ebre jugant amb el Barça. "
Aquest acte  servirà per enfortir els llaços entre el club i l'Aldea i també per consolidar l'èxit de la nova escola oficial del Futbol Club Barcelona a les Terres de l'Ebre per la temporada 2013-2014 .L'Escola estarà oberta tots el dilluns a l'Estadi Municipal de la UE Aldeana.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.