LA CAIXA SIGNA UN CONVENI AMB L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA

dimecres, 4 de desembre del 2013

LA CAIXA SIGNA UN CONVENI AMB L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA

El conveni dota a l'Ajuntament de l'Aldea de 8.000 € que han de anar destinats a la distribució d'aliments a les famílies més necessitades del nostre poble i també, part d'aquesta quantitat anirà destinada a cobrir necessitats als dos menjadors escolars de les escoles de l'Aldea

Benvolguts/des de la regidoria de Benestar Social i Família de l'ajuntament de l'Aldea us informem que dilluns dia 2 de desembre, a l'ajuntament de l'Aldea es va signar un conveni amb “la Caixa”, fruit de la gestió de la regidoria de Benestar Social i família i l'Alcalde Dani Andreu i sobretot gràcies a la predisposició de la nova directora de la Caixa a l'Aldea la Sra. Maria Esther Ignacio.

El conveni dota a l'Ajuntament de l'Aldea de 8.000 € que han de anar destinats a la distribució d'aliments a les famílies més necessitades del nostre poble i també, part d'aquesta quantitat anirà destinada a cobrir necessitats als dos menjadors escolars de les escoles de l'Aldea: escola 21 d'Abril i escola Mª Garcia Cabanes, ja que amb la reducció de les beques menjador i els temps complicats que s'estan passant, es fa difícil mantenir aquest servei tant important per a que nens i nenes de la nostra població tinguin una alimentació adequada i de qualitat.

A la signatura del conveni van estar el director de area de negoci, el Sr. Narcís Casanova Curto i la directora de la Caixa a l'Aldea la Sra. Maria Esther Ignacio i per part de l'Ajuntament, el sr. Alcalde Dani Andreu i la regidora de Benestar social i família Yolanda Meca.

Des de la regidoria i l'Alcaldia s'està molt agraït amb aquesta entitat, ja que en temps difícils sempre ha estat al costat de la nostra població, i, més en aquests moment on les administracions han reduït als mínims les subvencions, encara es més important que una entitat com “LA CAIXA” posi a la nostra disposició aquests recursos tant necessaris per tirar endavant.


 











Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.