S'APROVEN ELS PRESSUPOSTOS DE L'ANY 2014

dimarts, 14 de gener del 2014

A més d'aprovar-se  els pressupostos per l'any 2014 els Aldeans i Aldeanes gaudiran de la congelació d'impostos per sisena vegada consecutiva

Des des del Gabinet de Premsa de l'ajuntament de l'Aldea,us informem que el passat 20 de desembre al Plenari de l’Ajuntament de l’Aldea es van aprovar els pressupostos de l’any 2014 amb el vot favorable de l’equip de govern conformat per ERC ( 6) i PSC ( 1) i el vot en contra de CiU ( 4).
Aquests pressupostos presenten unes línies bàsiques: contenció de la despesa i reforç de la promoció econòmica.
Es redueixen de nou els jornals de l’equip de govern, es redueix la partida de despesa corrent però no es rebaixa la proposta de serveis. S’augmenten les partides de benestar i educació.
Amb el referent a la promoció econòmica s’aposta pel desenvolupament d’un pla estratègic , L’ALDEA XXI, encaminat a perfilar línies bàsiques d’atractiu comercial i de producte propi i s’instaura una partida de promoció del comerç local amb una dotació de 24.000€, una altra de promoció de productes propis de 21.000€ i el PL’AMET 1 (Pla d’Empresa i Treball) que al 2013 era de 10.000€ és substituït pel PL’AMET 2,  amb 30.000 €.
Es destacable d’aquest nou pla la subvenció del 100% de la llicència d’activitat i la subvenció de 1.000 € per treballador contractat.

En quant a les inversions, els recursos aniran destinats a millorar i remodelar l’Av. Catalunya, a la instauració i millora dels carrils bici i camins, dotació de dos nous parcs infantils, inversió en estalvi energètic i sobre tot a l’execució d’un conveni urbanístic que permetrà disposar de 49.000 m2 més de sòl públic a disposició del municipi de l’Aldea.
Aquest pressupost 2014 reflexa el sanejament de la econòmica aldeana ( deute viu zero ) i permet que per sisena vegada consecutiva l’equip de govern de l’Aldea congeli els impostos en compliment del compromís electoral renovat l’any 2011.















Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.