SOLIDARITAT EN TEMPS DE CRISI. “JUNTS PODEM!”

divendres, 21 de febrer del 2014

SOLIDARITAT EN TEMPS DE CRISI. “JUNTS PODEM!”

L’ESCOLA MARIA GARCIA CABANES DE L’ALDEA RECAPTA  1453’31€  PER ALS PROJECTES D’INFÀNCIA DE  CREU ROJA.

Benvolguts/des des la regidoria d'Educació de l’Ajuntament de l’Aldea i a petició de l'Escola Mª Garcia Cabanes us adjuntem aquesta nota de premsa en motiu de l'entrega dels 1453,31 € recaptats pel col·legi Aldeà amb l'edició de la IV cursa solidaria .Els beneficis de la Cursa per la Pau han estat lliurats avui divendres 21 de febrer per als projectes d'infància de la Creu Roja.

Us adjuntem el text íntegre que han llegit els alumnes de cicle superior dins l'acte :


"Anar a l’escola és molt més que aprendre català, castellà, medi, matemàtiques, música… Anar a l’escola també és aprendre aquells valors que són tan importants per fer-nos grans, créixer i convertir-nos en bones persones. Els nostres mestres ho tenen molt clar! Els agrada molt ensenyar-nos a llegir, escriure,  dibuixar,  cantar,  expressar-nos correctament… però també volen  ajudar-nos a créixer en la solidaritat i el respecte. Per això organitzen, coincidint amb el DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU, “LA CURSA SOLIDÀRIA: JUNTS PODEM” que aquest any s’ha celebrat el 31 de gener. Enguany ja hem arribat a la IV edició.

En aquesta cursa no es tracta de quedar el primer; no hi ha premi per als guanyadors. La finalitat és esforçar-nos per aconseguir un objectiu comú. La recompensa és tenir la satisfacció d’ajudar. 
La recaptació d’enguany la destinem a Creu Roja, per col·laborar en els seus projectes adreçats a la infància; concretament,  als de reforç escolar i nutrició infantil bàsica. Pensem que aquesta activitat és molt divertida, esportiva i, alhora, molt educativa.  Serveix per sensibilitzar-nos del que està passant a nivell social i per adonar-nos que les petites actuacions es poden convertir en una gran ajuda.

La veritat és que  “ LA CURSA SOLIDÀRIA: JUNTS PODEM”  és tot un èxit! Un èxit de participació, de col·laboració, d’entusiasme i de sensibilització.

Enguany la cursa solidària arribava a la 4 rta edició, i els metres recorreguts pels alumnes eren multiplicats pel preu simbòlic que cada pare i mare donava per al seu fill o filla , fent  així un total de 1453,31 €, que han estat entregats avui a la Creu Roja.





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.