DIVENDRES 28 MARÇ PRESENTACIÓ PLA ACTUACIÓ ANC AL CASAL DE JOVES

dimecres, 26 de març del 2014

Estem vivint uns moments històrics pel nostre país, està en joc la supervivència de Catalunya com a nació, i la nostra identitat com a poble, que es decidirà en pocs mesos.
L'Assemblea Nacional Catalana, juntament amb altres entitats de la societat civil, treballa incansablement per fer realitat el que els nostres avantpassats no van poder aconseguir, i garantir un millor futur a les generacions més joves.La independència és l'eina imprescindible per poder decidir què i com volem ser, aquest objectiu només és possible amb la voluntat  expressada pacíficament i democràtica de la majoria de catalans.
L'ANC com a organització assembleària i transversal  s'organitza en Assemblees Territorials, com l'Aldea per la Independència, els nostres estatuts marquen que cada any cal renovar els secretariats locals i nacional, per això us convidem a participar a l'acte d'aquest divendres dia 28 de març a les 20,30h al Casal de joves.


Divendres 28 març 20.30 h Casal de  Joves Presentació Pla d'Actuació ANC amb Joan-Esteve Guillaumet Membre del Secretariat Nacional de l'ANC. Renovació del Secretariat de l'Aldea per la Independència Assemblea Territorial de l'ANC amb Víctor Blanch Coordinador de l'AT l'Aldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.