VI JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L'ARRÒS

divendres, 11 d’abril del 2014


VI JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L'ARRÒS
  

Des de la regidoria de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea us informem que del 25 a l'11 de maig  de 2014 tindran lloc les VI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs .

Míriam Ferrando regidoria de Turisme :" Com cada any del 25 d'abril fins a l'11 de maig es realitzaran les VI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs on diferents establiments de restauració del nostre poble ens oferiran un menú on
l' ingredient principal serà l'arròs; un cop més agraïm la participació del Bar Abril, Bar Espanyol, Restaurant la Llar,Mas Masdeu, Bar Pescador, Bar Pòdium i Bar Esport per la seva participació ja que sense ells aquestes jornades no serien possible.
Cal fer esment que amb la Fira de l'Arròs i del Comerç arrenquen tot un seguit d'actuacions del nostre ajuntament destinades a promoure el producte i la gastronomia del nostre municipi i que les jornades gastronòmiques arrenquen i finalitzen amb la Fira i amb el Concurs de cuina respectivament.
Esperem que els nostres establiments tinguin gran afluència de públic durant les mateixes.

Els bars i restaurants de l'Aldea oferiran menús compresos entre els 10 i els 28 € i cuinaran plats cuinats on l'arròs serà el màxim protagonista de les VI Jornades Gastronòmiques.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.