X FIRA DE L'ARRÒS I EL COMERÇ

dimecres, 2 d’abril del 2014

Des de la regidoria de Comerç de l'ajuntament de l'Aldea us informem que del 25 al 27 d'abril de 2014 tindrà lloc la desena edició de la Fira de l'Arròs i el Comerç a l'Aldea. Enguany la inauguració de la fira anirà a càrrec dels Aldeans impulsors dels projectes Pla dels Catalans,Villa Retiro i Catedral del Vi al Pinell de Brai Francesc López Gilabert i Joaquim López Gilabert.

Dani Andreu Alcalde de l'Aldea: "Per primera vegada la Fira de l'Arròs i del Comerç obrirà les seves portes amb una Aldea notablement diferent donada la posada en servei de la variant. Aquest fet és important i significatiu per al nostre municipi, ens aporta nombroses avantatges entre d'altres la disminució de la contaminació, la millora de la mobilitat i sobre tot una major seguretat. Al mateix temps, aquestes millores per la majoria han comportat  malauradament que determinats negocis es vegin afectats per la disminució de clientela provinent del nombrós trànsit que abans passava dia rere dia per la N- 340 i, d'aquesta manera, hagin vist sumada a la crisis general una disminució del nombre de clients. Des de l'Ajuntament, prevenint aquesta situació, als pressupostos 2014 hem posat a disposició dels nostres comerços tot un seguit de mesures i partides pressupostaries per tal de que, per mitjà de la informació, la promoció, la formació i les ajudes directes, puguin apaivagar en la mesura de lo possible aquests danys col·laterals que ha comportat la obertura de la nova infraestructura viària.
Amb l'estreta col·laboració en l'Associació de Comerç, amb la vocació de consens de les mesures a prendre i amb la disminució pràcticament a la mínima expressió del cost per estand, proposem que la fira d'enguany, sigui una expressió de reinvenció per part del col·lectiu del nostre comerç, que els mals moments que ens toca viure siguin al mateix temps motiu per reprendre de la millor manera possible la nostra activitat econòmica i crear noves oportunitats.
La família del comerç “som” gent acostumada a refer-se de les adversitats, amb la innovació incrustada a l'ADN i lluitadors per essència, caldrà llegir amb entusiasme i ànims el got mig ple, l'Aldea està molt ben comunicada, l'Aldea té més superfície d'aparcament que proporcionalment qualsevol altre municipi,
tenim una varietat d'oferta quasi absoluta de modalitats comercials i, per tant, caldrà aprofitar tot aquest seguit de fortaleses per a present i per a futur.

Les perspectives comercials del nostre municipi, han de ser concretades en la estreta col·laboració entre ajuntament, associació i negocis, tots nosaltres, hem de ser els primers en creure'ns el que tothom diu de l'Aldea, poble d'oportunitats, no valen lamentacions sinó posar-nos al dia en totes aquelles qüestions que facin competitius i de primera línia els nostres establiments. En aquesta tessitura l'Ajuntament està i estarà sempre, com no pot ser d'altra manera al costat de la seva gent, al costat el seu comerç de manera activa i si fem i destinem ara mateix importants recursos per al nostre sector comercial, és perquè li fa falta ara més que mai. Però tenim un tema fonamental que s'ha d'abordar ara per resoldre'l a mig i llarg termini, hem de ser capaços de primer dissenyar, paral·lelament reclamar recursos a totes les administracions, especialment a la més implicada (Ministerio de Fomento ) i finalment i raonablement executar la remodelació de l'Avinguda
Catalunya, llavors tindrem davant de nosaltres la gran realitat, una Aldea bonica, una Aldea comercial, una Aldea socialment de qualitat i una Aldea que ens farà sentir a tots molt i molt orgullosos de viure i compartir veïnat.

Estela Estorach regidora de Comerç:" Estant acabant amb l'organització de la desena Fira de l'Arròs i del Comerç junt amb l'Associació de Comerç i després de mesos treballant amb l'objectiu de que qualsevol comerç del poble i de fora pugui venir a exposar els seus nous productes i les seves novetats hem comprovat que enguany els estands estan plens a quasi bé el cent per cent de comerç aldeà. Reconforta el fet de saber de la participació, dedicació i esforç del comerç i també d'entitats que exposen a la fira per organitzar actes lúdics i culturals per a qualsevol edat que fan possible que els dies de fira siguin més entretinguts, divertits i participatius. Seguint amb la mateixa línia de potenciar els productes de les nostres terres, útils habituals diaris, entre moltes altres activitats més us encoratjaria a gaudir de la visita de la fira durant el cap de setmana 25, 26 i 27 d'abril si més no per agrair l'esforç i confiança que el comerç del poble posa en el muntatge i la continuïtat de la Fira de l'Arròs i del Comerç del nostre poble. Si anem tots units podrem avançar".

Virginia Fort  Presidenta de l'Associació l'Aldea Comercial:" Un any mes estem aquí, a l’Aldea ,preparant la nostra fira i la que per a mi serà la última ocupant aquest càrrec. Durant aquests vuit anys que he format part de l,associació de comerç he intentat lluita molt pel desenvolupament comercial del poble.  Aixó no es un adéu per a mi sinó un hola per al dema. Gràcies  a tots i per tot. He de dir que el comerç  s’ha emportat la pitjor part de la crisi: liberalització d’horaris comercials, baixada del consum,  pujada d’impostos etc ….    Esperem poc a poc anar recuperant el lloc que ens mereixem, ja que el comerç  sosté  una part econòmica d’un país".
Crec que hem de donar suport, potenciar i agrair l’esforç. Unes paraules molt recordades per mi ”lo moviment es demostra caminat” deixen clar que podem tirar endavant.
La fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea esta  quasi  a punt , veniu a visitar-la . Trobareu  els nostres productes típics, les ofertes mes destacades dels nostres comerços,  diferents activitats culturals i lúdiques i moltes coses més.
Vine a l'Aldea, vine a la Fira de l’arròs i del comerç".

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.