EL CP L'ALDEA PUJA AL PÒDIUM

dimarts, 6 de maig del 2014

EL CP L'ALDEA PUJA AL PÒDIUM
  

Aquest  passat cap de setmana del 3 i 4 de maig, s’ha celebrat  el campionat territorial de patinatge en categoria juvenil, júnior i sènior a Calafell.

En la categoria juvenil, Elisa Tomàs del C.P. L’Aldea ha aconseguit la medalla d’or, seguida de Laia Lloses i Gemma Bargalló, totes dues del Reus Deportiu.
En Júnior el pòdium ha estat per a la patinadora del Reus Deportiu seguida de Zaida Ardit del C.P. L’Aldea i Natàlia Medina del C.P. Valls.
El pòdium sènior ha estat per a l’aldeana Júlia Ventura com a primera classificada, Laura Armenteros, del Reus Deportiu, com a segona i Anaïs Mercadé , del C.P. Calafell, amb tercera posició.


Nerea Mestre, l’altra patinadora sènior del club aldeà que ha participat, ha quedat en 4ª posició. Les quatre patinadores aldeanes s’han classificat per al campionat de Catalunya. La categoria juvenil anirà a competir a finals de maig a la ciutat de Reus, les júniors aniran a Cardona a meitat de juny i les sènior a finals de juny al club Patí Cadí. Amb aquests campionats les patinadores de Manel Villarroya enceten una nova temporada en modalitat lliure, amb moltes expectatives i ganes de treballar sempre motivades pel seu tècnic i coreògraf Manel Villarroya.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.