EL JUTJAT DE TORTOSA ADMENT A TRÀMIT LA DENÚNCIA DE L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA CONTRA BANKIA

dijous, 8 de maig del 2014

Des de l'Alcaldia de l'ajuntament de l'Aldea us informem que el jutjat de 1ª Instancia e Instrucció de Tortosa ha acceptat la personació de l’Ajuntament de l’Aldea com a acusació particular per depurar possibles responsabilitats de Bankia.

Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea, es mostra satisfet de la decisió judicial i expressa que aquesta mesura permetrà defensar, de la millor manera possible, els interessos dels afectats per la crisi de la Cooperativa de l’Aldea que en un moment donat van confiar els seus estalvis al paraigua de confiança que significava el nom de una entitat com Caja Madrid, ara Bankia.

L’equip de govern de l’Aldea té com a objectiu que els 4,7 milions d’euros procedents d’estalvis dels aldeans puguin retornar a la seva butxaca.

L’equip de Govern de l’Aldea davant la percepció de que els interessos dels afectats han de ser degudament defensats posa tot el seu esforç polític i jurídic per tal de depurar responsabilitats i posar-se al capdavant de la defensa dels seus ciutadans.

En la interlocutòria sembla desprendre’s que Bankia va poder utilitzar la secció de crèdit de la Cooperativa de l’Aldea per beneficiar-se de forma irregular i que, com consta clarament, ha pogut estar un “cooperador necessari” per a que els estalvis dels aldeans estiguin avui en dia engarjolats on no tindrien que estar.






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.