VALORACIÓ 1er CONCURS DE CUINA

dimecres, 14 de maig del 2014

VALORACIÓ 1er CONCURS DE CUINA

Des de la regidoria de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea us informem que el passat cap de setmana del 10 i 11 de maig L'Aldea tenia una cita amb la cuina al pavelló poliesportiu on es realitzà al primera edició del concurs de cuina 4 Torres de l'Aldea.

Míriam Ferrando regidoria de Turisme:"
El passat 10 i 11 de maig vam realitzar al Pavelló Poliesportiu de l'Aldea el I Concurs de Cuina 4 Torres de l'Aldea; vam tenir un total de 16 participants, estudiants i/o aficionats a la cuina tots ells i que ens van fer gaudir a tots; realment va ser tot un espectacle veure'ls cuinar i una gran experiència per a tots ells els quals valoraven molt positivament la seva participació.
El jurat va poder degustar els plats realitats amb arròs amb una gran professionalitat. Donem les gràcies als representats de les diferents escoles de cuina que ens van fer costat en aquesta primera edició del concurs, a Noé Barea, representant de l'Escola de Cambrils, a Inma Pons, representant de l'Escola Pons de Sant Carles de la Ràpita, a Yolanda Bernabeu, representant de l'Institut Joaquim Bau de Tortosa, a Joan Estellé, representant de l'Escola de Terrassa, i a Víctor Buera i Santi Navarro, cuiners locals. També fer una menció especial a Hèctor Roda, del Restaurant la Llar per la gran col·laboració i ajuda rebuda per part d'ell i de la seva parella, Alba Fonollosa, en l'organització del concurs; val a dir també que la idea de organitzar el Concurs de Cuina va sorgir d'ell mateix.


També agrair als expositors: Cooperativa de l'Aldea, Queso Perfecto, Arrossaires del Delta; als cellers: Bernaví i Menescal, i a Torreblanca; i als bars i restaurants del nostre poble: Bar Restaurant la Llar, Bar Panissello, Mas Masdeu,  i Bar el Punt ,  per la seva participació.


Des de l'ajuntament  felicitem  a les guanyadores, Bàrbara i Georgina  i als finalistes Lluís i Nerea i Gerard Gómez i Dani Llorente, i animar-los a presentar-se en properes edicions. Realment valorem molt positivament la primera edició i ja avancem que n'hi haurà una segona on intentarem esmenar totes aquelles qüestions a millorar de l'experiència viscuda en aquest I Concurs de Cuina.










Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.