7.000 € MÉS PER AJUDES SOCIALS D'URGÈNCIA

dilluns, 2 de juny del 2014

 7.000 € MÉS PER AJUDES SOCIALS D'URGÈNCIA

Satisfacció per la signatura del segon conveni amb la caixa i l'ajuntament de l'Aldea que dota de  7.000 €  per  les ajudes socials d'urgència de la població.

Des de la regidoria de Benestar Social i Família de l'Ajuntament de l'Aldea us informem  que el passat 2 de desembre, a l'ajuntament de l'Aldea es va signar un conveni amb “la Caixa”, que dotava a l'Ajuntament de 8.000 €  destinats per la distribució d'aliments a les famílies més necessitades del nostre poble i també, part d'aquesta quantitat es destinaria a cobrir necessitats als dos menjadors escolars de les escoles de l'Aldea: escola 21 d'Abril i escola Mª Garcia Cabanes.

5 mesos després tornem a estar d'enhorabona perquè la Sra. Ingrid Borràs Piñol, com a Directora  d'Àrea de Negoci de la zona d’Amposta , en nom i representació de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona juntament amb la directora de la sucursal de La Caixa a l'Aldea  la Sra. Maria Esther Ignacio,l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu i la regidora de Benestar Social i Família Yolanda Meca signaven un segon conveni  per valor de 7.000 €.

L’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”, anirà destinada íntegrament a  la distribució d’aliments per part de la Regidoria de Benestar i Família, a les famílies en situació d’alt risc de pobresa.
En aquesta època tant difícil de pair per moltes famílies aldeanes que es veuen involucrades directa o indirectament per la maleïda crisi ,es signa aquest segon conveni  adreçat a ajudes socials d'urgència.
Des de l'Ajuntament de l'Aldea i des de la regidoria de Benestar Social i Família agraïm profundament l'ajuda  i les facilitats rebudes per la  predisposició de la directora de la sucursal de l'Aldea Maria Esther Ignacio,i la Directora  d'Àrea de Negoci de la zona d’Amposta la Sra. Ingrid Borràs Piñol per la signatura d'aquest segon conveni i per ajudar als més necessitats de l'Aldea.







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.