EL FUTBOL SALA ALDEÀ A 3era DIVISIÓ NACIONAL

dimarts, 3 de juny del 2014

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Aldea us informem  que L'Aldea V.Moreso Arquitectura i Disseny ascendeix a la 3era Divisió Nacional de Futbol Sala després  de guanyar la última jornada de lliga contra el Mare Molas Reus per 7 a 2. El partit va tenir lloc el passat diumenge 1 de juny al pavelló de l'Aldea amb uns 400 espectadors.

El partit no va començar molt bé per als aldeans, fet que a la mitja part el marcador era de 0-1. Als pocs segons de la segona part l'Aldea V.Moreso va marcar el gol de l'empat amb una rematada d'Ortiga al segon pal. Al minut 25 de partit, un imprevisible Víctor marcava el segon gol per als aldeans. Pocs minuts després l'equip visitant tornava a empatar el partit a dos gols. L'equip local va reaccionar ràpidament deixant sense ocasions als reusencs, arribant a un resultat final de 7-2.

Aquesta temporada el club celebra el 10è aniversari de la seva fundació i ho ha fet amb el Campionat de la Copa de Tarragona, arribant a vuitens de la Copa Catalunya on va ser eliminat per un equip de la 2ª Divisió, i pujant a 3ª Divisió Nacional de Futbol Sala on va jugar només la temporada 2011/2012.

El Club de Futbol Sala Faraón l'Aldea vol donar les gràcies al patrocinador V. Moreso, a tots els col·laboradors, a l'excm. Ajuntament de l'Aldea i a tota l'afició.