DANI ANDREU PROPOSA REUNIO URGENT AMB EL GOVERN DE LA GENERALITAT PER BUSCAR SOLUCIONS COOPERATIVA L'ALDEA

dijous, 10 de juliol del 2014

DANI ANDREU PROPOSA REUNIÓ URGENT AMB EL GOVERN DE LA GENERALITAT PER BUSCAR SOLUCIONS COOPERATIVA L'ALDEA

Davant la cada cop més complicada situació de la Cooperativa de l’Aldea, l’equip de Govern del nostre Ajuntament, invita al Govern de la Generalitat de Catalunya a concertar de manera urgentíssima una reunió per tal de poder tractar possibles iniciatives relacionades amb el present i futur de la entitat.

L’equip de Govern Aldeà proposa tractar mesures i solucions similars a  les que s’han dut a terme per part de la Generalitat vers la crisi de la cooperativa d' Ulldecona.

Instem als representants del nostre Govern a, de manera immediata, establir una taula de diàleg per tal de no demorar la presa de decisions que podrien arribar massa tard per a futur de la Cooperativa Aldeana.


Share this article on :

3 comentaris:

Valeri ha dit...

Jajajaaa la dictadura en el seu maxim esplendor, esborra tots els comentaris incomodes, visca la llibertat d'expresio.

InfoAldaia ha dit...

Bon dia, com veus aquí a aquest web de dictadura no n'hi ha, ni ara ni mai. La funció d'aquest web blog és informar ,després de 83.000 visites podem dir que la gent s'acostuma a entrar a www.infoaldaia.info per posar-se al dia del que passa a l'Aldea i per poder llegir les notícies sense comentaris ofensius, despectius o que falten al respecte a la gent o a les persones (com passava anteriorment quan no era obligat el registre de l'usuari per poder comentar una notícia , i la gent amagat d'un nick deia qualsevol cosa ofensiva), per això ara tots els comentaris d'usuaris registrats,com el teu cas,en ganes de dir la seva són publicats al blog, sempre que no es falti al respecte a ningú. És un codi ètic i moral que els webs legals amb cara i ulls fan servir,d'altres en canvi no, això ja depèn de la credibilitat de cada web o blog. Salutacions Aldeà !

Unknown ha dit...

Us creeu les vostres pròpies mentides. En lloc de Infoaldaia sou infoERC-DA

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.