JÚLIA VENTURA, GUANYA LA MEDALLA D’OR A L’ESTATAL SÈNIOR

dimarts, 29 de juliol del 2014

JÚLIA VENTURA, GUANYA LA MEDALLA D’OR A L’ESTATAL SÈNIOR
Patinatge artístic - 27/07/2014  (Font Federació Catalana de Patinatge)    
La patinadora catalana Júlia Ventura s’ha proclamat campeona estatal sènior de patinatge artístic en el programa lliure individual. Isabel Repullo, també de la Federació Catalana l’ha acompanyat en el podi amb la medalla de plata.
Júlia Ventura, desprès d’estar tres temporades retirada de la competició, va tornar a les pistes l’any passat amb l’energia i força que sempre l’han caracteritzat. La patinadora de l’Aldea amb la seva voluntat i esperit de superació personal ha demostat que pot donar més si s’ho proposa.

Isabel Repullo, campiona de Catalunya 2014, va fer molts mèrits per assolir l’or estatal però es va quedar a les portes. En el campionat celebrat durant aquest cap de setmana a Coslada, també cal fer esment de la medalla de bronze assolida pel reusenc Xavier López en masculí.

La màxima responsable del patinatge artístic català, Camí Mendoza, n’ha fet un balanç molt satisfactori de la temporada: “continuem ocupant les primeres posicions del podi a nivell estatal en totes les categories”
Els passats dies 25 i 26 de juliol, es va disputar el campionat a la localitat madrilenya de Coslada. Van competir 31 patinadores i  9 patinadors d’arreu d’Espanya.Júlia, desprès d’estar tres temporades retirada de la competició i tornar l’any passat, va patinar amb l’energia i força que sempre ha tingut. El primer dia es va posicionar en primer lloc. Al dia següent, en el programa lliure, Júlia va sortir la primer de grup i amb molta pressió perquè alguna de les seves rivals ja havien patinat. La Aldeana va patinar amb un disc impressionant amb coreografia i dificultat que li van donar l’or estatal de la temporada. La plata va ser per a Isabel Repullo tot i fer un bon programa llarg. El bronze va ser per a la gallega Aida Veites.
En l’apartat masculí,la primera plaça va ser per al patinador de Navarra, David Mariano amb una increïble coreografia feta pel tècnic aldeà Manel Villarroya. La segona posició va ser per a l’aragonès Fernando Casanova i la tercera per al reusenc Xavi López.

Amb aquest campionat sènior el Club Patí L’Aldea i el seu tècnic, Manel Villarroya tanquen els campionats d’Espanya  amb una valoració molt positiva, tant en modalitat lliure com en xous. Tots aquest bons resultats han fet que la federació espanyola de patinatge seleccioni a les patinadores aldeanes Núria Gas i Júlia Ventura al campionat europeu de júnior i sènior respectivament, que es celebrarà la primera setmana de setembre a Itàlia. Les dos patinadores també han estat seleccionades per a representar a la federació espanyola al mundial de patinatge, que es disputarà a l’octubre a la ciutat catalana de Reus. Tampoc hem d’oblidar al grup Aldeà  de xous que va obtindre el quart lloc a l’europeu i competirà, per primera vegada, al mundial. En total seran 12 patinadores i patinadors de les terres de l’Ebre que participaran en el mundial al costat de casa. Tot un èxit per a un petit club i per a un gran entrenador com és Manel Villarroya.








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.