MEDALLA D’OR PER A ANOUK VIZCARRO DEL C.P.L’ALDEA

dijous, 3 de juliol del 2014

 

MEDALLA D’OR  PER A ANOUK VIZCARRO DEL C.P.L’ALDEA

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat cap de setmana, 28 i 29 de juny,  es va celebrar a Reus el campionat Territorial de la categoria benjamí, aleví i infantil.
Del club patí l’Aldea van participar cinc patinadores .Entre elles, Anouk Vizcarro, en categoria aleví, va quedar primera classificada fent molts bons discs i demostrant que tenia la millor tècnica i qualitat artística en la seva categoria. Segona classificada Andrea Corral de C.P.Constantí  i tercera Laia Figueroa de Reus Deportiu.
Laura Chavarria, del C.P. L’Aldea en categoria infantil, després de fer un programa curt impecable que li va valer la cinquena posició, va tenir alguns errors en el programa llarg que la van fer baixar fins a la vuitena plaça. Gemma López, en el programa curt, no va tenir tanta sort com la seva companya de club. Tot i això, en el programa llarg es van canviar els papers, i va executar un programa quasi perfecte que li fa fer aconseguir la novena posició fent-li remuntar tretze places. Laia Vergés va quedar en setzena posició fent uns discs correctes i néts. Anna Vila, va acabar a la  vintena plaça en un campionat que no va ser dels seus millors, i no va poder demostrar tota l’evolució i progrés que ha fet aquests últims mesos. El podi per a aquesta categoria infantil va ser per a Sheila Hurtado del C.P.Cambrils, Elena Casado del Reus Deportiu i Gemma Curto del C.P.Roquetes.
La propera cita serà al campionat de Catalunya, per a la categoria infantil el 12 i 13 de juliol a Cerdanyola, per a la categoria aleví  i benjamí al mes de setembre a Mataró.




  







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.